vrijdag 3 mei 2019

Dankbetuiging voor steun Burgerinitiatief

Ruurlo, 2 mei 2019

Aan al die geweldige mensen in de Achterhoek en de rest van Gelderland die het burger-initiatief ‘Stop bomenkap N-wegen Gelderland’ hebben gesteund!

Gisteren was de deadline voor het insturen van de formulieren voor het burgerinitiatief ‘Stop bomenkap N-wegen Gelderland’. Het aantal reacties heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen en we zitten op dit moment op bijna 1800 steunbetuigingen. Onvoorstelbaar !

Via deze weg willen we iedereen heel heel hartelijk danken voor het steunen van het burger-initiatief.

Het is dankzij u dat de Provincie dit onderwerp nu op de agenda moet zetten !

En dat gaat ook gebeuren ! Naar verwachting overhandigen we op 22 mei a.s. alle steunbetuigingen aan de Commissaris van de Koning of zijn plaatsvervanger. Op 3 juli zal dan een besluit door Provinciale Staten worden genomen. Tussendoor komen de Statenleden nog voor een kort bezoek/inspectie van de N319 naar Ruurlo en gaan wij ons agendapunt in Arnhem toelichten.


Onze bijzondere dank gaat uit naar al die mensen die actief steunbetuigingen hebben verzameld en die via facebook of twitter het initiatief hebben gedeeld.

Wanneer er nieuws te melden is, dan houden wij u hiervan via de websites van de Bomenstichting Achterhoek: http://bomenachterhoek.blogspot.com en van de Stichting Natuurlijk Achterhoek: www.natuurlijk-achterhoek.nl op de hoogte.


Wij hadden u graag allemaal persoonlijk bedankt, maar gelet op het grote aantal per post ontvangen formulieren, is dat lastig. Daarom:


Fantastisch gedaan inwoners van Gelderland, in het bijzonder van de Achterhoek !


Met boomvriendelijke groet,

Bomenstichting Achterhoek, Stichting Natuurlijk Achterhoek, Stichting Mooi Groenlo